ANUNŢ

Convenţie AJOFM - Banca

 

 

      Anunţ selecţie experţi SPO externi în echipa de implementare din cadrul proiectului INTESPO

      Pentru detalii daţi click AICI

     

      Rezultat selecţie dosare experţi SPO externi în echipa de implementare din cadrul proiectului INTESPO

 

      Rezultat interviu experţi SPO externi în echipa de implementare din cadrul proiectului INTESPO

 

     Anunţ privind achiziţia de servicii de închiriere săli pentru desfăşurarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi din data de 19.10.2018

 

Anunţ privind proiectul INTESPO

Ministerul Muncii și Justiției Sociale derulează în perioada 9 octombrie - 13 noiembrie 2018 procedura de angajare a unui număr de 37 de asistenți sociali, în județele Botoșani, Iași, Vaslui, Buzău, Galați, Tulcea, Brăila, Constanța, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Ilfov, Olt, Dolj, Gorj, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara, Timiș, Bihor, Alba, Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Sibiu, Cluj, Harghita, Covasna, Brașov, București și sectoarele 1, 3 și 6. Experții sunt angajați în afara organigramei, pentru implementarea proiectului „INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare", contract de finanțare POCU/2/3/113589.

Bibliografia, formularul de înscriere și alte detalii sunt disponibile pe site-ul Ministerului Muncii și Justiției Sociale http://www.mmuncii.ro/j33/index.php/ro/minister/minister-organizare/conc... .

Proiectul INTESPO este implementat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEETs, Obiectiv specific 2.3 - Creșterea numărului tinerilor NEETs inactivi înregistrați la Serviciul Public de Ocupare.